Try all sport

Trayal korporporacija na čijem je čelu Miloš Nenezić, predsednik Unije poslodavaca Srbije, nastavila je da pomaže kruševačkom sportu kroz program TRY ALL SPORT.

Sportski klubovi i takmičari u individualnih sportovima u ovoj godini dobijaju donaciju u vrednosti od milion evra, a juče su potpisani ugovori sa odbojkaškim klubovima.

Sredstva koja Trayal korporacija odvaja za uspon kruševačkom sporta su plod dobrih rezultata koje ova kompanija ima u poslovanju, a sve zahvaljujući zaposlenima, Samostalnom sindikatu, Gradu Kruševcu, Vladi Republike Srbije, kao i ministru Bratislavu Gašiću.

Miloš Nenezić je istakao da je zadatak trenera da mlade naraštaje usmeravaju ne samo na sportske rezultate, već da budu društveno odgovorni, da shvate šta je druženje, odnosno sport u najširem smislu, kao i da sve ono što se stekne u sportu, naročito u mlađim godinama, ostaje za ceo život i reflektuje se ne samo u sportskoj već i u poslovnoj i životnoj sferi.

Podsetimo da je Unija poslodavaca Srbije podnela Inicijativu za promociju sporta među decom i mladima i povećanje broja časova fizičkog vaspitanja u školama.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *