Tigor Trade doo Beograd

Novi član Unije poslodavaca Srbije je Tigor Trade doo. Ova kompanija u ponudi ima najkompletniju gamu viljuškara na tržištu Srbije i Crne Gore, poznatu po pouzdanosti, performansama kao i po tome što pomaže klijentima da redukuju troškove. U ponudi imaju mobilnu i pouzdanu servisnu službu kao i 100%-tnu podršku kako Hyster, tako i rezervnim delovima drugih proizvođača. Omogućavaju i profesionalne savete za nabavku nove opreme kao i pomoć u dizajniranju Vaših magacina i skladišnih prostora.

Tigor Trade od 2009.godine ima odličnu saradnju sa kompanijom Hyster Evropa, i kao nagrada dobre saradnje rezultat je potpisivanje ugovora o zvaničnom i ekskluzivnom zastupništvu, koji se odnosi na teritoriju Srbije i Crne Gore.

Klijenti, koji su od samog početka predstavljali jedini prioritet ove kompanije, polako ali sigurno shvataju da Hyster oprema čini njihov posao profitabilnijim.

Ukoliko je zahtev klijenata neobičan, specifičan, ova kompanija poseduje viljuškare, sposobnost i iskustvo da isporuče šta je potrebno. Nije važno koliko je izazov veliki, Tigor Trade i Hyster viljuškari mogu ponuditi rešenja koji određeni posao i delatnost zahtevaju.

Kompanija Hyster je osnovana davne 1929.godine u Portlandu, u Oregonu. Približno 90 godina postojanja kompanije daje apsolutno poverenje u kvalitet koji su decenijama usavršavali. Danas Hyster viljuškari su zastupljeni u preko 130 zemalja širom sveta, a ova kompanija ih sa ponosom predstavlja na našem tržištu.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *