U susret konferenciji “Digitalizacija u malim i srednjim preduzećima”

Digitalizacija se nametnula kao jedna od najvažnijih tema za postizanje konkurentske pozicije i opstanak poslovanja naročito u mikro, malim i srednjim preduzećima. Pandemija je uticala da proces digitalizacije  ubrza  promene u različitim sektorima privrede gde se prešlo na “onlajn” način rada za vrlo kratko vreme i sudeći po svim prepoznatim benefitima ovaj proces će se intenzivirati i oblikovaće i poslovanje preduzeća, ali i svet današnjice.

Za brojna mala i srednja preduzeća (MSP) važno je obezbediti kvalitetne informacije o mogućnostima inovacija i digitalizacije koje bi mogle koristiti za povećanje  konkurentnosti i razvoja veština važnih za podršku ovim procesima.  

Sektor IT i telekomunikacije Unije poslodavaca Srbije otvara prostor za razgovor i konsultacije sa mikro, malim i srednjim preduzećima sa ciljem da im predstavi kakve su mogućnosti za digitalnu transformaciju u Srbiji, kako izgleda proces, kakva je uloga zaposlenih i rukovodioca kao i da im pruži odgovore na druga brojna pitanja na koja do sada nisu imali odgovor.

Pozivamo Vas da aktivno učestvujete u organizaciji  konferencije „Digitalizacija u malim i srednjim preduzećima” koja se planira za sredinu oktobra i da svojim pitanjima i očekivanjima opredelite izbor tema koje vas najviše interesuju. U prilogu je anketni list u okviru koga ćete izabrati oblasti o kojima biste želeli da saznate više. Za popunjavanje ankete je potrebno manje od dva minuta.

ANKETA-Izbor tema za konferenciju

Za sva dodatna pitanja i nove predloge budite slobodni da kontaktirate Službu za članstvo, kontakt tel. 011 3160 248

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *