Voda je početak-Voda Vrnjci A.D.

Voda Vrnjci A.D. je kompanija sa dugogodišnjom tradicijom i istorijom, čvrsto  povezana sa svojim potrošačima.

Pokreće nas ono u šta verujemo. Pokreće nas poverenje potrošača.
Čak i kada stvari ne funkcionišu kako smo zamislili, tada nas napred vodi ideja o zadovoljnom kupcu, i to je uporište našeg odnosa prema tržištu.”

Počeci poslovanja datiraju još pre 50 godina kada kako bi svima učinila dostupnim Vrnjačku mineralnu vodu, uprava Lečilišta Vrnjačke Banje donosi odluku o izgradnji pogona za flaširanje mineralne vode.

Tako je 5. febraura 1970. godine osnovana kompanija “Voda Vrnjci” A.D. sa imenom pod kojim i danas posluje. Nekoliko meseci kasnije, i fabrika za flaširanje mineralne vode krenula je sa radom. Od maja 1976. godine kompanija proširuje svoju paletu proizvoda osvežavajućim bezalkoholnim napicima.

Godine 2004. izvršava se uspešna privatizacija tako da danas ova kompanija predstavlja jednu od najsavremenijih kompanija u Srbiji i na Balkanu. Pozicionirana među prve tri kompanije koje se bave flaširanjem mineralne vode i proizvodnjom osvežavajućih bezalkoholnih napitaka, Voda Vrnjci objedinjuje poslovni razvoj i socijalnu odgovornost.

Minerološki sastav vode na izvoru odgovara sastavu flaširane Vode Vrnjci. Savremena oprema, znanje i tehnologija, uz automatizovani proizvodni proces, čini da voda sa izvora do potrošača dolazi nepromenjenog sastava.

Kako je poseban akcenat na kvalitetu proizvoda, kvalitet se ispituje svakodnevno, po smenama, u internoj fizičko-hemijskoj i mikrobiološkoj laboratoriji. Osim internog ispitivanja, u zavisnosti od vrste i obima traženih analiza, uzorci  proizvoda se šalju i u eksterne, ovlašćene, odnosno akreditovane laboratorije.

O samom kvalitetu Vode Vrnjci pored međunarodnih afirmacija govore i brojni sertifikati iz oblasti sistema menadžmenta kvaliteta, sistema upravljanja kvalitetom i dr.

Voda Vrnjci se izdvaja i po svom odnosu prema zajednici gde podržava zdrav način života, bavljenje sportom, prepoznaje inspirativne ljude i one koji mogu biti primer svima nama da pomeramo sopstvene granice predstavljajući takve pojedince, jedinstvene i vrlo neobične.

ONO ŠTO MI POKREĆEMO U VAMA
Poverenje. Dajemo reč da ćemo gasiti žeđ.
Prijateljstvo. Potrošač, to je naš partner za čije ideje imamo sluha.
Svest. Znamo da smo samo mali deo zajednice u kojoj svi živimo.

ZATO SMO TU GDE JESMO. JER … VODA JE POČETAK

Ukazujući nam svoje poverenje, dalju zajedničku saradnju i aktivnosti baziraćemo na razumevanju, podršci i unapređivanju ne samo sektora proizvodnje već podsticajnog privrednog ambijenta i društveno odgovornog poslovanja. Aktivnosti podrške će se ogledati kroz implementaciju svetskih tehnologija, usavršavanje kadrova kao i kontinuirano unapređivanje znanja, a sve u nastojanju da se nastavi da se ide u korak sa potrebama potrošača i tržišta.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *