U sektoru saobraćaja nova kompanija-Vicont Vektor doo

Sektor saobraćaja Unije poslodavaca Srbije je prepoznat kao inicijator brojnih aktivnosti koje za cilj imaju razmenu iskustava, transfer znanja, bolje uslove poslovanja i primenu najsavremenijih svetskih tehnologija i praksi u svom poslovanju. Od nedavno Vicont Vektor d.o.o  je važna podrška zajedničkom delovanju članica Unije poslodavaca Srbije.

Kompanija Vicont Vektor d.o.o. je osnovana 1998. godine u Beogradu. Osnovni cilj kompanije Vicont Vektor  je da sa profesionalnim odnosom prema poslu, kontinuitetom, znanjem i poznavanjem procesa, kvalitetom brendova koje plasiraju i uslugama koje pružaju postanu nezamenljiv partner  svojim klijentima. Vlasnik , osnivač i direktor preduzeća Vicont Vektor doo je Duško Đurović dipl.maš inž .

Kroz profesionalno angažovanje svog  stručnog tima  Vicont Vektor rešava sve neželjene posledice kao što su zastoj u radu i ugrožena bezbednost korisnika usluga,  povećanje troškova, gubitak ugovorenog posla, izloženost kritici društva, zastoj u novčanom toku, nezadovljstvo korisnika i izvršioca usluga kao i  odbrana lične odgovornost.

Ovi problemi se javljaju zbog nepoznavanja funkcionisanja agregata na vozilima, nepoznavanja I neprimenjivanja procesa preventivnog održavanja vozila, loše dijagnostike kvarova  kao i ugradnje delova neispitanog kvaliteta

Osnovna delatnost privrednog društva Vicont Vektor doo, Beograd je proizvodnja i prodaja rezervnih delova i agregata za privredna vozila i autobuse. Proizvode i prodaju delove samo i jedino potvrđenog kvaliteta koji obezbeđuju bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Ključnu prednost na tržištu ostvaruju visokim kvalitetom i primenom standarda u radu kao i kontinuitetom koji predstavlja garanciju klijentima.

Zahvaljujući izuzetno stručnom timu kompanija Vicont Vektor u mogućnosti je da ponudi sistemska rešenja u održavanju i upravljanju saobraćajne delatnosti. Odgovoran odnos prema duštvenoj zajednici, očuvanju prirodne sredine, zaposlenima i klijentima predstavljaju kompaniju Vicont Vektor kao pouzdanog partnera koji može u kontinuitetu da pruži podršku neometanom poslovanju.

Pod krovom Unije poslodavaca Srbije i u saradnji sa ostalim poslodavcima sarađivaćemo na prikupljanju podataka i argumenata koji će doprineti formulisanju novih predloga,  ekonomskih mera i rešenja za izlazak isektora saobraćaja z krize izazvane pandemijom.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *