Tehnomarket je kompanija gde se prepliću dizajn i tehnologija

Sa svakim novim članom Unija poslodavaca Srbije bogatija je iskustvom i znanjem koje sobom nose kompanije sa tridesetogodišnjim uspešnim radom u Srbiji. Tehnomarket je kompanija koja odlično poznaje ne samo domaće već i svetsko tržište i ima bogate reference na svim kontinentima.

Tehnomarket je osnovan 1990. godine u Pančevu.  Vrhunski kvalitet, napredna projektna rešenja i primena novih tehnologija, kao i izuzetna tehnička podrška klijentima su osnovni principi poslovanja kompanije Tehnomarket.

Od samog početka kompanija se specijalizovala  za proizvodnju aluminijumskih prozora, vrata i fasada, sa težnjom ka vrhunskom kvalitetu proizvoda i profesionalnom tehničkom podrškom za sve klijente.

Danas, nakon više od 30 godina, Tehnomarket je prvi izbor klijenata koji zahtevaju vrhunsku uslugu i aluminijumske profile i arhitektonske elemente najvišeg kvaliteta. Na jednom mestu se nalazi potpuno zaokružen proces proizvodnje, od dizajna i projektovanja, preko ekstruzije profila, plastifikacije, CNC obrade pa do fabrikacije gotovih elemenata.

Sva tehnološka rešenja su autorski rad sopstvenog razvojnog odelenja i sertifikovana su u vodećim svetskim institutima. Sve linije proizvoda karakterišu  visoka energetska efikasnost i performanse koje sa svojim  atestiranim karakteristikama spadaju u sam vrh svetske ponude. To je i razlog što Tehnomarket sa velikim uspehom izvozi svoje proizvode na više od 30 svetskih tržišta. Svaki objekat koji je uradila kompanija Tehnomarket predstavlja svoju jedinstvenu priču i razlikuje se po vrhunskom dizajnom i izuzetnim kvalitetom.

U savremenim, dinamičnim disciplinama poput arhitekture i građevinarstva, gde se prepliću dizajn i tehnologija kroz umetničku materijalizaciju pojedinih elemenata i kompleksnih projekata, neizmerno je važan direktan kontakt između vizionara i stvaralaca sa jedne, i profesionalaca i inženjera sa druge, kako bi u jednom sinergističnom procesu kreirali efikasnije, toplije i humanije okruženje

Upravo takvom saradnjom nastali su prepoznatljivi referentni objekti, poput Krestovsky arene u St. Petersburgu, popularno nazvane leteći tanjir zbog svog oblika, preko spektakularne upravne zgrade Ecobank-a u Accri, glavnom gradu Gane ili prepoznatljive zgrade projektovane od strane ateljea Le Corbusier u kome se nalazi reginalna uprava Elektrodistibucije Francuske.

Naša zajednička saradnja gradiće se na podršci uspešnim domaćim kompanijama koje imaju prepoznat kvalitet u svetu i kroz dalje praćenje svetskih trendova u poslovanju. Obostrani interesi se baziraju na unapređenju uslova poslovanja, fer konkurenciji, odgovornom odnosu prema zajednici i unapređenju obrazovnog sistema kroz transfer znanja i usklađivanja obrazivnih profila sa novim potrebama na tržištu rada.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *