Moć bilja D&D Bio Cosmetique

D&D Bio Cosmetique se bavi proizvodnjom visoko kvalitetnih prirodnih medicinskih kozmetičkih proizvoda.  Širok asortiman čine dermatološki testirani preparati na bazi lekovitog bilja koje ne sadrže  parabene, konzervanse i sulfate.

Za sebe D&D Bio Cosmetique voli da istakne da su ponosni što dolaze iz Pariza, ali da im je veliko zadovoljstvo što su u Srbiji.

D&D Bio Cosmetique proizvodi su namnjeni svima kojima je kvalitet na prvom mestu. Kreativno-stručni tim D&D višegodišnjim usavršavanjima i istraživanjima lekovitog bilja, kombinacije sastava, izdvajanja lekovitih komponenti, načina delovanja, kontraindikacija, došao je do vrhunskih proizvoda sa najvećom efikasnošću, sa posebnim akcentom na kvalitet tokom izrade. 

D&D BIO COSMETIQUE se moze pohvaliti sa dve novootvorene laboratorije za proizvodnju BIO kozmetike u Srbiji sa sedistem u Beogradu i drugom u Vranju.

U okviru svog poslovanja D&D Bio Cosmetique posebnu pažnju posvećuje očuvanju i zaštiti životne sredine i aktivno učestvuju i organizuju humanitarne akcije kao što je humanitarna modna revija za pomoć žrtvama nasilja, ali i  donacija Covid bolnicama širom Srbije odobrena od strane Ministarstva zdravlja.

Sa ciljem promocije i podrške inovacijama i inovativnim proizvodima Unija poslodavaca Srbije gradi bliske veze sa poslodavcima koji uvode novine u poslovanje i kroz transfer znanja dalje utiču na razvoj privrednih delatnosti.   

UVERITE SE U MOĆ BILJA I KVALITET D&D BIO COSMETIQUE PROIZVODA

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *