Radionica sa panel diskusijom: Neformalna ekonomija i uticaj digitalizacije na fleksibilne oblike rada

U organizaciji Socijalno-ekonomskog saveta Republike Srbije, održava se trodnevna radionica  sa panel diskusijom, u periodu od  28.11. do 30.11. 2018., u Banji Koviljači.

Na temu : ‘’Neformalna ekonomija i uticaj digitalizacije na fleksibilne oblike rada’’, govoriće predstavnici relevantnih institucija i organizacija.

Ivan Ivanović iz Ministarstva finansija, predstavio je rezultate borbe Poreske policije protiv neformalne ekonomije, a planirane poreske olakšice za početnike u poslovanju, predstavila je Vesna Šibalija iz Poreske Uprave.  Projekat  ‘’Reci ne radu na crno’’ i rezultate rada u borbi protiv rada na crno, izneo je vd direktora  Inspektorata rada Stevan Đurović. Ljiljana Pavlović  iz Unije poslodavaca Srbije, predstavila je rezultate istraživanja o neformalnoj ekonomiji i održivom poslovanju. Aleksandra Vitorović iz UGS Nezavisnost, govorila je o projektu  ‘’Dunav i rad’’, koji analizira uticaj digitalizacije na tržištu rada. O aktivnostima  Socijalno-ekonomskog saveta Republike Srbije u 2018.godini, govorio je sekretar Saveta Dušan Petrović.

Rezultati istraživanja o neformalnoj ekonomiji , realizovano tokom oktobra 2018 – Unija poslodavaca Srbije.

GALERIJA SLIKA

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *