Okrugli sto – Unapređenje obrazovnog sistema kroz reformu dualnog obrazovanja

Prioritet Unije poslodavaca Srbije je da se obrazovanje uskladi sa potrebama privrede. U nameri da se kreiraju najbolja zakonska rešenja za poslodavce, 4. aprila 2023. godine u 14 časova u prostorijama Unije poslodavaca Srbije u Zemunu, će biti organizovan okrugli sto “Unapređenje obrazovnog sistema kroz reformu dualnog obrazovanja”

Na samom događaju će biti predstavljeni komentari Unije poslodavaca Srbije, koje ćemo uz Vaše aktivno učešće zajedno oblikovati kako bi obezbedili da se obrazovni sistem u našoj zemlji unapredi. Unija poslodavaca Srbije aktivno radi na reformi obrazovnog sistema i tokom celog procesa izmena ovog propisa insistirali smo na subvencijama za poslodavce koje su predviđene ovim Nacrtom zakona.

Broj mesta je ograničen, pa Vas molimo da svoje prisustvo potvrdite na email j.milikic@poslodavci.rs ili na broj telefona 064/642-7722, najkasnije do 3. aprila 2023. do 12h. Ukoliko imate komentare, sugestije i predloge možete ih dostaviti na napred navedenu email adresu, ili ih usmeno izložiti na okruglom stolu.

Podsećamo da je Unija poslodavaca Srbije pokrenula razgovore o reformi obrazovnog sistema 2021. godine, a ova tema je prioritetna i u tekućoj godini.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *