Ljubex International – Vaš pouzdan partner za održavanje mašinskih parkova

Novi član Unije poslodavaca Srbije

Ljubex International je firma koja posluje od 1990. godine i s ponosom može reći da ima najveću ekspertizu i najviše iskustva u oblasti održavanja mašinskih parkova i proizvodnih pogona. Posvećenost kvalitetu i profesionalizam čine ih vodećim pružateljem usluga u ovoj oblasti na tržištu.

Jedna od najvećih prednosti je sposobnost da obezbede sve što je potrebno za održavanje mašinskog parka. Bilo da klijentima trebaju delovi, alati, ili mašinska oprema. Ljubex International je ponosni distributer Schaeffler-a, nemačkog premium brenda ležaja koji obuhvata poznate marke FAG i INA. Pored toga, nude i druge vrhunske brendove kao što su SKF, Timken i mnogi drugi, kao i srednje brendove iz Kine. Širok asortiman proizvoda i usluga omogućava da pronađete sve što vam je potrebno na jednom mestu.

Kompanija se može pohvaliti impresivnim lagerom od preko 10.000 različitih pozicija sa brzom isporukom i pouzdanošću u snabdevanju.

Tim stručnjaka i tehničara poseduje znanje i veštine potrebne za efikasno održavanje mašinskih parkova. Pružaju usluge popravke, montaže, demontaže i redovnog servisiranja, kako bi klijentima pomogli da održe proizvodnju u toku i obezbede da do zastoja ne dođe.

Ljubex International je izgradio reputaciju kao pouzdan partner za mnoge kompanije u Srbiji i šire. Njihova stručnost, bogato iskustvo i širok asortiman proizvoda čine ih prvim izborom kada je u pitanju održavanje mašinskih parkova i proizvodnih pogona.

Ukoliko želite da poboljšate performanse mašinskog parka i osigurate pouzdanost u radu, Ljubex International je tu da pruži vrhunsku podršku.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *