Miloš Nenezić na prijemu u Ambasadi Crne Gore

Predstavnici Unije poslodavaca Republike Srbije na čelu sa predsednikom Milošem Nenezićem posetili su Ambasadu Crne Gore u Beogradu. 

Tom prilikom, razgovarali su sa otpravnikom poslova a.i. Predragom Mitrovićem i saradnicima u Ambasadi. Sagovornici su izrazili zadovoljstvo povodom susreta na kom je bilo reči o značaju unapređenja ekonomske saradnje. U susret predstojećoj turističkoj sezoni, naglasak je bio na prevazilaženju problema prohodnosti graničnih prelaza između dve zemlje, a aktuelizovano je i pitanje platnog prometa.

Predrag Mitrović je osnivač Unije poslodavaca Crne Gore i doskorašnji predsednik ovog vodećeg crnogorskog poslodavačkog udruženja, i na funkciju otpravnika poslova u crnogorskoj Ambasadi je imenovan u februaru 2023. godine.

Privrednici iz Crne Gore, na čelu sa Mitrovićem, bili su gosti na 21. sednici Skupštine Unije poslodavaca Srbije, na kojoj je kao zajednička poruka obe poslodavačke organizacije naglašena neophodnost otvorenog tržišta i ukidanja barijera za poslovanje.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *