Zapošljavanje mladih sa hendikepom u procesu prelaska iz visokog obrazovanja na tržište rada

Unija poslodavaca Srbije redovno prati problematiku zapošljavanja mladih i iskreno se zalaže za ostvarivanje trajnih veza i razmene informacija između različitih aktera i učesnika u funkcionalnom i uspešnom tržištu rada. Takođe, kao društveno odgovorna organizacija, posebnu pažnju poklanjamo iskrenim naporima drugih organizacija i pojedinaca da svim članovima društva omoguće aktivno učešće u društvenim tokovima i aktivnostima, a naročito u ostvarivanju prava na rad. U tom smislu, Unija poslodavaca Srbije podržava i Udruženje studenata sa hendikepom pozivaju Vas na okrugli sto sa temom:

„Zapošljavanje mladih sa hendikepom

u procesu prelaska iz visokog obrazovanja na tržište rada“

6.oktobar 2016. godine, 14.00 časova

EU Info centar,  Kralja Milana 7, Beograd

 

Udruženje studenata sa hendikepom (USH) je jedan od partnera na projektu “Trans2Work” čija svrha je da olakša i unapredi proces prelaska studenata sa hendikepom sa visokoškolskih ustanova na posao.

Ideja organizovanja okruglog stola je da se zainteresovanim poslodavcima približe očekivani rezultati projekta i benefiti za poslodavce koji treba da budu stvoreni kroz projekat, a koji će omogućiti vidljivost potreba poslodavaca u samom procesu zapošljavanja osoba sa hendikepom i ostvarivanju subvencija.

Nadamo se da prepoznajete važnost povezivanja mladih sa hendikepom sa svetom rada i da ćete pozitivno odgovoriti na poziv.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Marini Lukić na e-mail marina.lukic@ush.rs ili telefone 0113910106 i 069 730755.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *