ZAJEDNO DO ODRŽIVOG RAZVOJA INDUSTRIJE GUME I PLASTIKE U SRBIJI

Vlada Republike Srbije i Međunarodna banka za obnovu i razvoj realizuju projekat „KONKURENTNOST I ZAPOŠLJAVANJE“.  Osnovni cilj projekta je ublažavanje i otklanjanje prepreka za  unapređenje konkurentnosti privrede Srbije i povećanje zaposlenosti.

Ministarstvo privrede je opredelilo sektor gume i plastike kao sektor sa visokim potencijalom za razvoj. Ministarstvo privrede, Unija poslodavaca Srbije i  MAXIMA Consulting pozivaju Vas da prisustvujete radnom sastanku sektora GUME I PLASTIKE koji će se održati u:

 

BIZNIS INOVACIONOM CENTRU KRAGUJEVAC

Trg Topolivaca 4, Kragujevac 07.11.2016. godine

sa početkom u 10.00 časova

 

 

Cilj sastanka je da se u okviru projekta „KONKURENTNOST I ZAPOŠLJAVANJE“  definišu snage, slabosti, mogućnosti i pretnje održivom razvoju INDUSTRIJE GUME I PLASTIKE u Srbiji, kao jednog od 4 prioritetna sektora prerađivačke industrije, za koji je Ministarstvo privrede opredelilo novčana sredstva.

 

Od Vas očekujemo da ukažete na probleme  sa kojima se suočavate tokom poslovanja i date predloge za njihovo rešenje, kako bi Vaše preduzeće moglo da unapredi sadašnju proizvodnju, poveća kapacitet za zapošljavanje novih radnika i kako bi Vam se omogućio izvoz na strana tržišta.

 

Svoje učešće na ovom sastanku prijavite najkasnije do 06.11.2016. godine putem mejla Aleksandri Kovačević, a.kovacevic@poslodavci.rs ili telefonom 011/411 41 66.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *