WE ARE CLEVER

Clever je IT kompanija koja se od 2015. godine bavi uslugama podrške poslovanja preduzetnika kroz digitalizaciju procesa primenom modernih tehnologija.

Naš primarni digitalni projekat je aplikacija PAUSAL uz pomoć koje paušalni preduzetnici u Srbiji imaju mogućnost da samostalno vode svoje finansije.

Verujemo da su edukacija i informisanje preduzetnika veoma važni za uspešno poslovanje. Zbog toga značajnu energiju i vreme ulažemo u razvoj riznice znanja na našem blogu koji privrednici svakodnevno koriste kao izvor pouzdanih informacija.

Zbog praktičnog iskustva pozvani smo da damo doprinos u standardizaciji paušalnog oporezivanja i uvođenju Paušalnog kalkulatora.

Nakon uvođenja Testa samostalnosti početkom 2020. godine, preduzetnici su se našli u nezavidnom položaju usled problema u razumevanju i tumačenju kriterijuma Testa.

Među prvima na “udaru” su bili korisnici paušal aplikacije. Zbog toga smo se sa posebnom pažnjom uključili u ovu temu, pravovremeno informisali, pojašnjavali i edukovali privrednike o Testu.

Prirodni nastavak ove priče za nas je bilo kreiranje digitalnog rešenja koje će približiti Test samostalnosti privredi i uneti dozu sigurnosti u poslovanje.

Razvili smo Digitalni test samostalnosti koji će pomoći preduzetnicima da razumeju kriterijume Testa samostalnosti, ali i da na jednostavan način ispitaju poslovni odnos sa Nalogodavcem. Verujemo da ćemo na taj način doprineti stabilnost poslovanja preduzetnika, a sa njima i svim privrednicima koji posluju sa njima.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *