Visaris tim novo pojačanje u Sektoru medicinske i farmaceutske industrije UPS

Visaris doo jedna je od retkih kompanija u delatnosti digitalnog rendgenskog snimanja i dijagnostike koja u svom poslovanju organizuje tim stručnjaka koji se bave razvojnim i istraživačkim radom na daljem inoviranju svojih proizvoda.

Visaris Digitalna Radiologija predstavlja tehnološko rešenje potpune informatizacije i modernizacije rada radioloških odeljenja i prelazak sa papirnog i filmskog na potpuno elektronsko poslovanje i digitalne snimke.

Kompanija Visaris doo je u mogućnosti da ponudi niz digitalnih rendgenskih sistema, uključujući konzole za digitalnu radiografiju (DR) i kompletne DR sobe, kao i potpuno integrisana rešenja za procesne i dijagnostičke procese rada. Posebno je značajno  da mogu ponuditi OEM istraživačko-razvojne usluge u oblastima rendgenskog dizajna, procesa rada sa slikama, kontrole sistema, robotike i obrade slika.

Veliko nam je zadovoljstvo da poželimo Visaris timu dobrodošlicu u Uniju poslodavaca Srbije i verujemo da ćemo imati puno uspeha u zajedničkoj saradnji i međusobnoj podršci u radu na stvaranju  najboljih mogućih uslova za poslovanje privrednika u Srbiji i posebno na unapređenju privrednog ambijenta u oblasti medicinske i farmaceutske industrije.

Više informacija o kompaniji Visaris doo možete pronaći na www.visaris.com

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *