Upoznaj nas i pridruži se-info dani Unije poslodavaca Srbije

Unija poslodavaca Srbije

Info dani namenjeni su  preduzetnicima i predstavnicima privrednih društava, poslovnim udruženjima i organizacijama kao i predstavnicima nevladinih organizacija i svima drugima koji su zainteresovani za zajedničku saradnju.

Tokom svake prve nedelje u mesecu, (ponedeljak-petak), u periodu od 09.00 do 16.00 časova, preko broja telefona 011/3160 248 možete dobiti sve neophodne informacije koje mogu obezbediti uspešnu obostranu saradnju.

  • Neophodne su Vam pouzdane i pravovremene informacije? Vašem poslovanju je potrebna pravna podrška? Želite da unapredite svoje poslovanje? Želite da obezbedite pouzdanog partnera za poslovanje u skladu sa zakonom?
  • Želite da se Vaš glas čuje, da aktivno učestvujete u izradi nacionalnih dokumenata od značaja za Vaše poslovanje?
  • Želite da podelite Vaše mišljenje, da učestvujete u konsultativnim procesima od važnosti za privredu?
  • Želite da zauzmete stav, da aktivno delite Vaša iskustva i utičete  na pozitivne promene regulative radi afirmacije povoljnijeg poslovnog okruženja? 
  • Želite da pratite savremene trendove, da besplatno ili po najpovoljnijim tržišnim cenama obezbedite mesto na konferencijama, savetovanjima, obukama i radionicama?
  • Planirate da proširite krug svojih saradnika? Želite da prisustvujete sektorskim sastancima i tematskim okruglim stolovima?

Vreme je da se bolje upoznamo. Pridružite nam se. Postanite i Vi naš novi član.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *