UNIJA POSLODAVACA SRBIJE – ANKETA COVID-19

Anketa Unija poslodavaca Srbije

Poštovani poslodavci,

Pomozite nam da budemo još bolji!

Svesni situacije bez presedana u zemlji i svetu, obavezali smo se prema Vama, koji na svojim plećima nosite ekonomiju Srbije, da ćemo istupiti i uraditi sve što je potrebno da zaštitimo naše društvo i naše biznise – i one najranjivije, da zaštitimo ono što smo predano gradili i za šta smo odgovorni. Obavezali smo se da ćemo ujedinjeni iz ovoga izaći jači i bolji.

I zato Unija poslodavaca Srbije, svim svojim aktivnostima i predloženim konkretnim merama prema Vladi Republike Srbije i drugim relevantnim institucijama i organizacijama, nastoji da pomogne u realizaciji gore navedenih zacrtanih ciljeva i opravda svoju misiju zaštitnika interesa nacionalne privrede.

S tim u vezi, kako bismo na adekvatan način uobličili dalje naše zahteve i predloge prema državi i otklonili što je moguće više problema sa kojima se svakodnevno suočavate zbog pandemije COVID-19, molimo Vas da odvojite desetak minuta svoga vremena i popunite  Anketu, kojoj možete pristupiti preko linka:

Upitnik o uticaju COVID-19 na poslovanje preduzeća

Predmetna anketa je urađena uz tehničku podršku i usmeravanje Međunarodne organizacije rada i u partnerstvu sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj.

Napominjemo da će pristup Anketi preko navedenog linka biti dostupan do 17. aprila 2020. godine.

Zahvaljujemo se unapred na odvojenom vremenu i očekujući Vaše brze odgovore na Anketu, pozdravljamo Vas uz poruku da pazite svoju porodicu i sebe, zadržite zaposlene i sačuvate preduzeće, jer samo tako ćemo na pravi način izaći iz ove krize i nastaviti dalje, jer je Jaka privreda – jaka Srbija!

Vaša Unija poslodavaca Srbije

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *