Učestvujte u manifestaciji ZRBIZNET

Pozivamo vas, da učestvujete u jednoj novoj privrednoj manifestaciji u Zrenjaninu.

Cilj manifestacije je poboljšanje postojeće komunikacije između malih, srednjih, velikih kompanija i preduzetnika. Manifestaciju „ZRbiznet“ organizovaće Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina i Grad Zrenjanin

“ZRbiznet Poveži se!“ je nova jedinstvena privredna manifestacija u Srbiji koja će privrednicima tokom dva dana trajanja obezbediti: B2B sastanke, edukativne tribine, predavanja na aktuelne privredne teme i kontakt sa potencijalnim novim kolegama i zaposlenima.

U okviru manifestacije ZRBIZNET organizovaće se izložba zanatlija. Želja organizatora je očuvanje i pospešivanje zanatske delatnosti. Posetioci ove manifestacije će moći da vide kako se pletu čarape, kako se štampaju majice, prave suveniri i drugi razni proizvodi.

Uporedo sa ovom izložbom, u okviru manifestacije ZRBIZNET, posetioci će moći da prisustvuju promociji vozila auto centara, kao i da ostvare direktan kontakt sa privrednicima i preduzećima svog regiona i time ostvare šansu za zapošljavanje.

Sva ova dešavanja treba da rezultiraju ostvarivanjem novih poslovnih saradnji i novih konakata.

Cilj manifestacije nije samo povezivanje preduzetnika i preduzeća, već i direktno obraćanje potrošačima i korisnicima koji predstavljaju srž jake i razvijene privrede, stoga Vas pozivamo da nam se pridružite 29. i 30. septembra.

Prijave za firme preuzmite ovde.

Poziva za firme preuzmite ovde.

Opšte uslove izlaganja preuzmite ovde.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *