Budite hrabre i učinite ovaj svet boljim mestom za rad i život

Naša priča sa Vesnom Drecun, vlasnicom preduzeća SUPER GLASS DOO okružila nas je optimizmom i pozitivnim stavom od kog se ne odustaje ni kada problemi “zakucaju na vrata”.

SUPER GLASS doo je osnovan 2010. godine i svojim  poslovnim odnosom uz efikasno razradjen sistem kontrole i brige o korisnicima svakodnevno pridobija nove klijente. Upravljanje i održavanje objekata u eksploataciji ili Facility Management je nova disciplina koja obuhvata mnoge profesije sa ciljem da očuva funkcionalnost izgrađenog okruženja, spajajući ljude, mesta, procese i tehnologije. U skladu sa tim SUPER GLASS doo u svom radu koristi, najsavremeniju opremu, mašine i sredstva, kao i sistem rada koji su prilagodjeni visokim standardima zemalja Evropske Unije.

Rođena sam u Beogradu 1976. godine, gde sam diplomirala Ekonomiju, a stečeno znanje iskoristila da pokrenem porodični biznis.

Vođena idejom da je najbolje raditi za sebe nisam imala dilemu po pitanju karijere i u kom će se pravcu razvijati.

Sektor usluga mi se činio najprihvatljivijim. Volim da radim sa ljudima. Posao je dinamičan i nikada nije dosadno. Od samog početka imam podršku supruga koji takođe ima iskustva u uslužnim delatnostima.

Najveći izazov u dosadašnjem poslovanju bila je situacija sa koronom. Tada smo svi uvideli važnost održavanja higijene u celokupnom okruženju. U tom trenutku razmišljala sam na sledeći način: u svemu što nam se dešava neko vidi problem, a neko šansu i rešila da budem u drugoj grupi. Tih dana bila je izuzetna potražnja za dezinfekcijom, pa sam ovu stavku uvrstila u redovnu uslugu – što se ispostavilo da je mudar potez.

Super Glass je za ovih 12 godina zauzeo svoje mesto na tržištu i prepoznatljivi smo po tome što usluge pružamo VIP klijentima. Planiram da sa novim idejama osvežim lepezu usluga koje pružamo, a Super Glass u budućnosti vidim kao lidera u ovoj branši.

Savet koji bih dala mladim ženama koje pokreću sosptveni biznis je da se naoružaju strpljenjem i samopouzdanjem, ali onim pravim. Biću slobodna da citiram novinarku Vesnu Dedić:”Od vaspitanja, obrazovanja i od onog sa kim živimo zavisi sa koliko ćemo samopouzdanja koračati kroz život. Ako jedna karika zataji dolazi do krize samopouzdanja. Vera u nešto bez samopouzdanja je isto što i naivnost, nada bez pokrića. Samopouzdanje, ono pravo, a ne ono koje se glumi, je ono kada ti Bog da dobre roditelje, jak karakter i sreću u ljubavi”.

Moja poruka mladim preduzetnicama je: Budite hrabre i učinite ovaj svet boljim mestom za rad i život!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *