Trgovina Matejić d.o.o.

Nastala pre 30 godina u periodu velikih promena na globalnom nivou, a danas predstavlja dobar primer transformacije male porodične firme u regionalnu kompaniju, koja snagom pozitivne energije zaposlenih, znanja i veština menadžmenta okuplja više desetina zaposlenih koji idu ka istom cilju.

Oblikovanjem korporativne kulture koja je zasnovana na jakim vrednostima, kao što su poverenje, motivacija, vredan rad, poštovanje prema radnicima i njihovim dostignućima, kao i spremnost da se ponudi najbolja moguća usluga kupcima.

Sve ovo je u značajnoj meri doprinelo uspehu  i napredovanju ovog porodičnog preduzeća.

Organizaciju čine ljudi.  Ozbiljni znalci, ljudi od duha i energije, čije znanje i predanost su utkani u uspehe Trgovine Matejić, u projekte koji sačinjavaju listu poslovnih dostignuća firme.

Timski rad, prenošenje znanja i iskustva, jedinstvena kombinacija vizionarstva i profesionalizma, temelji su stalnog razvoja Trgovine Matejić u njenom nastojanju da ide dalje i da uvek bude bolja.

Kao društvo specijalizovano za prodaju artikala iz oblasti rasvete, automatike kao i elektroinstalacionog materijala, širokim asortimanom proizvoda domaćih i inostranih brendova Trgovina Matejić teži da zadovolji sve potrebe kupaca, pružanjem najboljih usluga kao bi ispunili i više od očekivanog.

Sa preko 6.000 artikala u svom asortimanu Trgovina Matejić je razvila i dva svoja prepoznatljiva i svetski priznata brenda Mitea Lighting i Mitea Electric .

Mitea brend predstavlja sinonim za kvalitet proizvoda i izvanrednu uslugu, prepoznatljivo ime u oblasti osvetljenja kao i u električnoj industriji ovaj brend je daleko više od jednog logotipa. 

Ovaj brend je kao ličnost koju preko imena prepoznajemo i preko harizme doživljavamo, postavljajući  Trgovinu Matejić kao privredno društvo koje se izdiže kvalitetom i uživa ugled partnera od poverenja na kojeg se uvek možete osloniti.

Trgovina Matejić d.o.o. se nalazi u Kruševcu, u centralnoj Srbiji i raspolaže modernim poslovnim i magacinskim prostorom u kojem se nalaze velike zalihe različitog asortimana proizvoda kako bi u svakom trenutku i na vreme mogla da odgovori na zahteve svojih cenjenih klijenata, pored savremenog shvatanja logistike, komunikacije i usluga. Lokacija Trgovine Matejić d.o.o. u centralnom delu Srbije omogućuje olakšanu i brzu dostavu robe do kupaca.

Da bi osigurali pouzdanost svog poslovnog i marketinškog procesa Trgovina Matejić doo je implementirala i održava sistem upravljanja menadžmentom poslovnog procesa koji zadovoljava zahteve stadarda kvaliteta ISO 9001:2015, sertifikovan od strane TUV-a koji je najveći provajder sertifikacije sistema upravljanja u Evropi.

Cilj Trgovine Matejić d.o.o. je da ovaj trend zadrži i unapredi, da se kao i uvek uvrsti što različitiji asortiman proizvoda u prodaju, koji se kontinuirano širi svake godine prema savremenim aktuelnim trendovima, dalekosežno uzimajući u obzir zahteve tržišta.

Misija Trgovine Matejić d.o.o  je da kao društveno odgovorna kompanija i pouzdan partner, kroz najefikasnije operativne aktivnosti klijentima isporuči proizvode najvišeg kvaliteta, omogućavajući im ostvarivanje profita i pružanje podrške u post -prodajnoj fazi.

Vizija je stalan rast broja klijenata i principala, kao i proširenje ponude usluga i proizvoda.  Kao rezultat dobijamo stručne, zadovoljne i ambiciozne ljude koji napreduju na poslovnom i ličnom planu.  Trgovina Matejić teži da postane održivi lider u distribuciji rasvete i električne opreme na nacionalnom i regionalnom nivou koji uvek ide korak ispred vodeći računa da je zadovoljstvo korisnika osnov i uslov postojanja.

Unija poslodavaca Srbije sa posebnim interesovanjem prati aktuelna kretanja na tržištu sa željom da unapredi privredni ambijent i uslove poslovanja što postiže u saradnji sa kompanijama koje u svom poslovanju ciljeve ostvaruju kroz vrhunski kvalitet, posvećenost klijentima, društveno odgovorno poslovanje kao što je Trgovina Matejić d.o.o.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *