Trayal korporacija AD dobitnik specijalne nagrade INNOVATIVE BIZNIS PARTNER 2019

Uz najiskrenije čestitke povodom postignutih rezultata, imamo posebno zadovoljsto da podelimo uspeh naše kompanije Trayal Korporacija AD na čijem čelu se nalazi Miloš Nenezić, generalni direktor i predsednik Unije poslodavaca Srbije.

Pod sloganom “u biznisu kao i u životu najvažniji je partner “, kompanija Mas Media International” je na jučerašnjoj svečanosti  u Beogradu  dodelila nagrade Biznis partner 2019   kompanijama koje ostvaruju posebne poslovne rezultate, ali i kreiraju vrednosti za ljude, okolinu i zajednicu u kojima posluju.

Na osnovu predloga stručne javnosti i rezultata nezavisnih istraživanja tržišta, Komisija “Biznis partner” je donela odluku da dodeli Specijalnu nagradu- INNOVATIVE BIZNIS PARTNER 2019 kompaniji Trayal Korporacija AD za najbolji inovativni projekat.

Nagrađeni projekat Trayal Korporacije “Automatizovana protivgradna zaštita”, podrazumeva eliminisanje štete od grada upravljanjem Automatskim protivgradnim stanicama iz Radarskih centrara čime se onemogućava da zbog nedostatka      prethodnog sistema kojim upravljaju strelci, štete po imovinu građana budu velike.

Ovo je jedan od 14 razvojni projekata  Trayal Korporacije.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *