Kompanija TRANSFERA nova, važna podrška Uniji poslodavaca Srbije

Unija poslodavaca Srbije dobila je još jedno pojačanje, ovog puta iz sektora logistike. Našoj organizaciji priključila se Kompanija Transfera koja na logističkom tržištu Srbije zauzima jednu od vodećih pozicija.

Kao kompanija koja je svoju ekspanziju započela 2013. godine, Transfera je za vrlo kratko vreme postala je prepoznata kao fleksibilni 3PL provajder koji svojim klijentima pruža integrisana logistička rešenja – od usluga međunarodnog i domaćeg transporta, preko carinskog zastupanja i skladišno – manpulativnih usluga do distribucije robe.

Danas, ova kompanija sa sedištem u Beogradu, ima 220 zaposlenih u 18 poslovnica na celoj teritoriji Republike Srbije. Više od polovine zaposlenih kompanije čine mladi inženjeri kojima je pružena šansa da stiču i usavršavaju svoja znanja i zajedno rastu sa Transferom.

U saradnji sa Transferom, osim promocije društveno odgovornog kompanijskog poslovanja, očekujemo mnogo poslovnih aktivnosti na izradi predloga za unapređenje politika koje se bave ekonomskim razvojem, privrednim potencijalima, mogućnostima unapređenja poslovanja u različitim sektorskim delatnostima, stručnim i kadrovskim resursima, obrazovnom sistemu, politikama zapošljavanja i svim ostalim prilikama koje se odnose na bolje uslove poslovanja u Srbiji. 

U zajedničkim aktivnostima cilj nam je da idemo u korak sa savremenim trendovima koji iz dana u dan zahtevaju promene na tržištu. Inovativnim pristupom poslovanju, prilagođenim logističkim rešenjima i jedinstvenom pristupom svakom procesu u logističkom lancu ideja je da se rastereti i podrži rast svakog pojedinačnog privrednika.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *