Dve decenije uspešnog rada-Tonus klubovi

Tonus klubovi su obeležili dve decenije svog postojanja. Iza njih su godine u kojima su se gradili, širili, okupljali tim vrhunskih profesionalaca. Sada se  sa punim pravom mogu  nazvati liderima u oblasti fitnesa u Srbiji.

“Listajući uspomene i sumirajući rezultate rada proteklih godina, ono što sa ponosom i pravom možemo da kažemo da je Tonus okupio odlične ljude, stručne trenere, predane vežbače i da se dosta uspomena rodilo za sve ovo vreme.

Kao jedan od pokretača i lidera u oblasti fitnesa u Srbiji, tokom 20 godina svog postojanja učili smo vas, ali smo učili i od vas!

Trudili smo se da, suočavajući se sa različitim izazovima, negujemo tradicionalne vrednosti ali i pružimo savremene koncepte vežbanja i fitnesa, profesionalnu fitnes opremu, visokostručne trenere i ljubazno osoblje.

Naš zadatak je bio jasan – da vežbanje po vrhunskim standardima ne bude privilegija odabranih!

Dvadeset godina postojanja govori nam da smo na pravom putu. Koji traje i koji će trajati – za vas, sa vama i uz vas! ”

U Tonus klubovima uz najsavremeniju opremu, spa zonu, kafe-protein bar, klijenti mogu  da vežbaju po veoma pristupačnim cenama. Dakle, vežbanje po vrhunskim standardima više nije privilegija odabranih.

U sastavu Fitnes kluba Tonus se nalazi i multifunkcionalni zatvoreni bazen, sa četiri odvojene plivačke trake i dve džet turbine. Bazen je projektovan tako da odgovara standardima za sve stepene škole plivanja, kao i za aquabic i rekreativno plivanje.

Tonus klubovi predstavljaju snažnu podršku u formiranju Sektora sporta pri Uniji poslodavaca Srbije. Naša saradnja i zajedničke aktivnosti u fokusu će imati poboljšanje poslovnog ambijenta za dalji razvoj sporta u Srbiji kao i promociji zdravlja, zdravih navika, ali i borbi protiv rada na crno.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *