Za nove poslovne prilike i povezivanje-TOJOY Holding Group

Na današnjem sastanku sa Predsednikom Izvršnog odbora Unije poslodavaca Srbije, Andrejom Brkićem,  postignut je okvir za saradnju sa ToJoy Holding Group što otvara prostor svim našim članovima koji tragaju  za novom poslovnom prilikom i  povezivanju sa kineskim preduzetnicima i investitorima.  Uz podršku ToJoy Holding Group nudi se mogućnost informisanja i sigurnog pristupa kineskim poslovnim saradnicima koji traže kvalitetne lokalne partnere, bilo da su to primaoci franšize, ekskluzivni distributeri, agenti, partneri  koji bi bili zainteresovani da podele njihovu poslovnu viziju i uspeh koji je ostvaren u Kini.

ToJoy Holding Group je jedna od najvećih biznis akceleratora i investicionih platformi u Kini, osnovana 1991. godine. Čini je preko 1.000.000 investitora i preduzetnika u 650 gradova.  ToJoy je domaćin oko 300 simpozijuma godišnje.

ToJoy takođe ima sopstvenu aplikaciju ToJoy Entrepreneur Cloud sa aktivnim korisnicima kojih čine preduzetnici i investitori širom Kine, gde se odvijaju diskusije o investicionim mogućnostima u realnom vremenu.

ToJoy-eva globalna poslovna platforma i njen program za ubrzavanje poslovanja pomažu kompanijama sa velikim potencijalom za rast da uspešno uđu na kinesko tržište i eksponencijalno se prošire prilagođavajući svoj model tržištu i replicirajući ga u mnogim gradovima u Kini. S druge strane, ToJoy pomaže kineskim kompanijama da se šire na međunarodnom planu, pružajući finansijsku i operativnu podršku svojim portfeljskim kompanijama.

ToJoy mreža investitora i operativnih partnera pruža pristup kapitalu u svim fazama rasta, kao i odnose i stručnost u mnogim industrijama i lokacijama. Okupljajući resurse, tehnologiju i sredstva iz celog sveta, ToJoy je postao pouzdan lokalni operativni partner za svaku od svojih portfeljskih kompanija. ToJoy teži inovacijama ubrzavajući kompanije sa velikim potencijalom rasta i podržavajući ih u svakoj fazi rasta.

ToJoy ima grane i predstavništva širom sveta na šest kontinenata. Formira međunarodnu mrežu koja uključuje 30 bivših šefova država i pruža usluge ulaska na tržište i ubrzanja kompanijama širom sveta. Njegova misija je promovisanje prekograničnog poslovnog partnerstva, pronalaženje i obezbeđivanje resursa za preduzeća i ubrzanje rasta preduzeća. Sastanak je održan sa direktorima beogradske i pariske kancelarije ove kompanije koji su zaduženi za region Evrope.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *