Svečano otvaranje projekta “Digitalna ekonomija za uravnotežen i otporan ekonomski razvoj”

Član Unije poslodavaca Srbije, Asocijacija za afirmaciju kulture (ASK) Vas poziva na svečano otvaranje projekta „Digitalna ekonomija za uravnotežen i otporan ekonomski razvoj“.

Projekat „Digitalna ekonomija za uravnotežen i otporan ekonomski razvoj“ finansira NCR fondacija sa ciljem da podrži ekonomski razvoj u Srbiji osnaživanjem mladih potencijalnih preduzetnika, posebno onih iz manjih lokalnih zajednica. Cilj je da preduzetnici, koristeći digitalne alate i poslovne modele, postanu konkurentniji na tržištu.

Koktel povodom svečanog otvaranja će se održati u četvrtak, 27. oktobra 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova, u zgradi Privredne Komore Srbije u Beogradu, na adresi Terazije 23 – 2. sprat, velika sala.

Na samom događaju biće prisutni predstavnici diplomatskog kora, države i grada Beograda kao i kompanija i drugih organizacija civilnog društva.

Pozivamo članove Unije poslodavaca Srbije da svoje prisustvo prijave do 25. oktrobra 2022. godine, na e-mail adresu: event@afirmacijakulture.org

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *