U sektoru usluga i Super Glass doo

Upoznati sa ulogom koju uslužni sektor ima u svetu, Unija poslodavaca Srbije sa pažnjom prati aktuelne prilike u ovoj delatnosti. Uslužna preduzeća u sve većoj meri utiču na privredu zemlje i generišu sve veće prihode i doprinose rastu BDP-a i zaposlenosti. Zbog toga je vrlo važno da u članstvu Unije poslodavaca Srbije imamo sve veći broj kompanija koje obavljaju svoju poslovnu aktivnost u sektoru usluga. Od skoro u sektoru usluga pridružila se i kompanija Super Glass doo.

 Sa ciljem da dostignu   najviši nivo kvaliteta usluga, celokupno znanje i iskustvo koje je stečeno u inostranstvu predstavnici Super Glass-a koriste na ovim našim  prostorima. Super Glass doo je osnovan 2010. godine sa osnovnom delatnošću održavanja i higijene u poslovnim i stambenim objektima. Za kratko vreme, svojim poslovnim odnosom,  pridoboli su značajan broj klijenata.

Super Glass poseduje  efikasno razradjen sistem kontrole i poseban način saradnje sa klijentima. U svom radu koriste najsavremeniju opremu, mašine i sredstva, kao i sistem rada koji je  prilagođen visokim standardima zemalja Evropske Unije.

Super Glass doo nudi usluge  čišćenja i održavanja poslovnog prostora, zelenih površina stambenih i poslovnih objekata, pranja staklenih površina i na nedostupnim mestima i velikim visinama, mašinsko, dubinsko pranje tvrdih podnih obloga, uslugu čišćenja snega sa parkinga, trotoara i prilaza komercijalnih i poslovnih objekata u zimskim mesecima kao i usluge obezbeđenja.

Upravljanje i održavanje objekata u eksploataciji ili Facility Management je nova disciplina koja obuhvata mnoge profesije sa ciljem da očuva funkcionalnost izgrađenog okruženja, spajajući ljude, mesta, procese i tehnologije.

Obostrani interesi  Super Glass doo i Unije poslodavaca Srbije idu u pravcu kontinuiranog praćenja savremenih svetskih trendova u domenu usluga koji utiču i menjaju očekivanja i životne navike potrošača na tržištu Srbije. Podsticanjem procesa razvoja sektora usluga omogućava se unapređivanje konkurentnosti, rast investicija, podsticanje izvoza što za posledicu ima razvoj ukupnog privrednog ambijenta i poboljšanje kvaliteta života.  

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *