Šuman holding kompanija sa dugom preduzetničkom tradicijom

U koracima koje biramo, kada je neophodno podržati određene preduzetničke inicijative, od velikog značaja je podrška iskusnih poslovnih sistema koji imaju širok spektar delatnosti i dobro poznaju prilike na tržištu.

Šuman holding je kompanija sa dugogodišnjom porodičnom,  preduzetničkom tradicijom koja poseduje ogromno iskustvo i znanje u različitim delatnostima i čije vrednosti se baziraju na kvalitetu i poštovanju svojih saradnika i klijenata.

Šuman holding je porodična firma osnovana sa ciljem da poveže sve različite poslove kojima su se bavili tokom decenija poslovanja na ovim prostorima.
Pordica Šuman je svoje korene poslovanja koji datiraju iz vremena pre drugog svetskog rata vezivala za agrobiznis, trgovinu i ugostiteljstvo.

U vreme posle drugog svetskog rata porodični poslovi vezivali su se za agrobiznis i konsultantske usluge u poslovanju, dok se u poslednjih nekoliko decenija Šuman holding bavi marketingom i konsultantskim uslugama i imaju poslovne interse u biznisu nekretnina, građevinarstvu i agrobiznisu. U prethodnoj dekadi poslovanje je usmereno i na sportski biznis.

Šuman holding obuhvata tri poslovna sistema Group doo, Support doo i SDP Jedinstvo 1924 doo, kao i medijski brend “Nezavisnost” koji na tržištu egzistira trenutno kao samostalno elktronsko magazinsko izdanje -portal “Nezavisnost online magazin”

Šuman holdig se bavi konsultantskim poslovima u vezi sa upravljanjem, pravima, ekonomijom, komunikacijama, ljudskim resursima, nekretninama, administracijom, kulturom i sportom, kao i uslugama u oblasti agrara, trgovine i ugostiteljstva, te druge usluge vezane za predmet poslovanja lica u sistemu.

Sa potrebom da se međusobno povezujemo  i razmenjujemo svoja iskustva i pozitivne prakse, javlja se i želja za unapređenjem i podrškom u daljim zajedničkim aktivnostima. Jedna od ideja je da formiramo Sektor sporta koji će promovisati sportski duh, zdrav život, timski rad i time učvrsti vezu između uspešnog poslovanja, pravih  vrednosti i društveno odgovornog poslovanja.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *