“Stojković Keramika” d.o.o.

Preduzeće “Stojković Keramika” d.o.o. je nedavno proslavilo 14 godina uspešnog poslovanja.

 “Stojković Keramika” je porodična firma koja se bavi proizvodnjom kupatilskog nameštaja i prodajom ostalog kupatilskog programa u okviru koga imaju izuzetno veliki izbor. Većina plasmana proizvoda je na inostranim tržištima Nemačke, Mađarske, Hrvatske, Crne Gore, preko velikih trgovinskih lanaca.

Izdvajaju se po svom kvalitetu, bogatom asortimanu i usluzi. Za svoje potrošače “Stojković Keramika” nudi garanciju za kvalitet i pruža brzu uslugu u okviru koje možete dobiti odgovore na sva pitanja i nedoumice kako biste  se opredelili za kupovinu koja će ispuniti sva vaša očekivanja.

“Stojković Keramika” pored izuzetno bogatog kupatilskog asortimana raspolaže i sa najsavremenijim  CNC mašinama, formatizerima, komorom za farbanje i drugom opremom. Ulaganjem u najsavremeniju opremu postižu bržu i kvalitetniju proizvodnju što omogućava i proširenje tržišta i otvaranje novih radnih mesta.

Za Uniju poslodavaca Srbije porodične firme predstavljaju stub razvoja ekonomije. U saradnji sa našim novim članom “Stojković Keramika“ nastojaćemo da  ukažemo na konkretne probleme  sa kojima se susreću porodične firme, koje čine više od 95% svih privatnih preduzeća u Srbiji  i predložimo rešenja za bolje uslove poslovanja.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *