SQUARE COMPASS CONSULTING

SQUARE COMPASS CONSULTING d.o.o. (osnovana 1993 god. u Beogradu) je prva kompanija u jugoistočnoj Evropi koja je započela svoju ekspertizu u pružanju konsultantskih usluga u oblasti istraživanja tržišta kao osnove za definisanje Strategije pozicioniranja nekoliko ciljnih grupa: malih i srednjih preduzeća, kompanija, neprofitnih organizacija, privrednih komora i industrijskih udruženja, gradova i lokalnih samouprava, časopisa i drugih značajnih pravnih lica. Danas firma posluje na četiri kontinenta.

Brojni projekti i iskustvo SQUARE COMPASS CONSULTING tima ogledaju se u pružanju organizacionih usluga i podrške u okviru integrisanog pristupa različitim zainteresovanim stranama, od ministarstava i komora do lokalnih samouprava i fakulteta, konceptualizaciji projektnih zadataka i njihovoj realizaciji, prvenstveno kroz sledeće projekte:

  • INTEEGRAL®: Međunarodni izvor znanja o energetskoj efikasnosti,
  • T²: TESLA SQUARE® Platforma za unapređenje ekonomskih odnosa matice i dijaspore RS
  • GIM SRBIJE™: Geografska informaciona mreža Srbije u funkciji privlačenja DSI
  • KONTINUM: Unapređenje startup biznis-a preko malih kompanija članica RAREI
  • SCIENTIA: Mali gradovi Energetski efikasne inovativne akcije, i mnogi drugi

Oblasti u kojima tim SQUARE COMPASS CONSULTING ima najviše iskustva stečenog u poslednje tri decenije su: kreiranje strateških okvira za realizaciju različitih projekata i dijaloga, strateško pozicioniranje, strateško planiranje procesa – kontrola – praćenje i primena 3K pravila, startup obuka. Više o SCC možete pogledati na njihovoj stranici

U okviru zajedničke saradnje i delovanja u sektoru marketinga, odnosa sa javnošću i medija pokušaćemo da povežemo i razmenimo iskustva i znanja kada je reč o različitim istraživanjima tržištima. Akcenat u delovanju je na pružanju podrške boljem strateškom pozicioniranju mikro, malih i srednjih preduzeća.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *