SKY PRO TEAM DOO NOVI BEOGRAD

Članstvu Unije poslodavaca Srbije se pridružio još jedan član – SKY PRO TEAM d.o.o. Ovo preduzeće predstavlja  medjunarodnu špediciju koja pruža kompletne usluge transporta i logistike u zemlji i inostranstvu. Iskustvo agenata, koje su stekli u dosadašnjem 15-godišnjem radu sa klijentima, omogućava da na siguran i brz način izađu u susret svakom zahtevu i obezbediti sigurnost, pouzdanost i ekonomsku isplativost transporta i carinjenja pošiljke.

Putem široke mreže njihovih agenata u zemlji i inostranstvu u mogućnosti su da ponude kompletnu uslugu u oblasti avio, drumskog, železničkog i kontejnerskog transporta – od organizacije preuzimanja, pakovanja, carinjenja do dostave na adresu koju Vi odaberete.Preko njihove internet stranice u svakom trenutku možete pratiti trenutni status Vaše pošiljke od trenutka preuzimanja pa do konačnog uručenja na odredištu.

Smatraju da njihovu najveću prednost predstavljaju ljudi, iskusni profesionalci, koji uvek imaju vremena i spremne odgovore na svako Vaše pitanje kako bi pronašli optimalno rešenje za unapređenje Vašeg poslovanja.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *