SKY MULTICOM DOO

Uniji poslodavaca Srbije, sektoru hotelijerstva i turizma, je pristupila turističkla agencija SKY MULTICOM doo sa kojom se nadamo da ćemo imati uspešnu saradnju i pokušati da uspostavimo bolje poslovno okruženje u cilju boljeg poslovanja.

Turistička agencija Sky Multicom nalazi se u ulici Španskih Boraca 32a na Novom Beogradu (preko puta Beogradske Arene). Sky Multicom je nastao kao proizvod iskustva i znanja visokokvalifikovanog osoblja tako da je od samog osnivanja kategorisan kao pouzdan organizator putovanja u zemlji i inostranstvu sa licencom kategorije OTP 220/2021. od 05.12.2022.. Agencija se bavi prodajom avio karata, organizovanjem hotelskog smeštaja, organizovanjem transfera od/do aerodroma i unutar zemlje boravka, organizovanjem rent a car-a, izdavanjem putnih osiguranja i svim drugim uslugama koje podižu kvalitet putovanja. Veliko i uspešno iskustvo Sky Multicom prvenstveno ima u organizovanju seminara, kongresa i poslovnih putovanja ali i u organizovanju individualnih putovanja bez obzira da li se radi o poslu ili o odmoru jer nudi najbolju opciju prema nameni putovanja i prati i poštuje želje klijenata. Obzirom na savremene i dinamične tokove poslovanja i svetskih kretanja u turizmu, agencija ima za cilj maksimalno podizanje kvaliteta usluge i zato koristi savremenu komunikacionu tehnologiju što omogučava stalni kontakt sa klijentima.

Turistička agencija SKY MULTICOM osnovana je 25. 09. 2009. u Beogradu. SKY MULTICOM je organizaciono i poslovno postavljena kao otvoreni, fleksibilni i razvojni partner koji posebnu pažnju poklanja specifičnim kategorijama kao što su korporativni klijenti kojima priroda, sadržaj i dinamika rada uslovljavaju posebnu organizaciju putovanja. Osnova njihovih aktivnosti je pružanje maksimalne usluge klijentima, individualni pristup svakom putniku, raznovrsnost ponude, sigurnost i kao rezultat „best buy tickets“. Korisnici usluga su privredna društva, druga pravna lica, preduzetnici i individualni korisnici.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *