Skup lidera i privrednika na Paragraf business forumu – Unapredjenje i zaštita poslovanja

Stručni skup koji će na jednom mestu spojiti lidere i stručnjake iz oblasti prava, finansija, bankarstva održaće se u periodu od 27-29. novembra 2019. u hotelu Premier Aqua, na padinama Fruške Gore.

Pod imenom Paragraf Business Forum, ovaj događaj ima za cilj da unapredi poslovna saznanja top menadžmenta i rukovodilaca i pruži konkretna i praktična rešenja koja tangiraju donosioce odluka u velikim privrednim subjektima. Mogućnost networkinga sa predavačima i drugim učesnicima foruma jeste nešto što sve više opredeljuje privrednike da prisustvuju ovakvim skupovima.

Pod geslom “Unapređenje i zaštita poslovanja” teme Paragraf Business Foruma ticaće se propusta poslodavaca koje najčešće dovode do radnih sporova, njihovim pravima i obavezama u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, odnosno prava i obaveze sa aspekta GDPR.

Pored toga, biće reči o posebno važnim temama za bankarski sektor, poput novina u Zakonu o izvršenju i obezbeđenju, odnosno normativnih izmena od značaja za upis nepokretnosti i hipoteke u katastar.

Značajno vreme biće odvojeno i za temu zloupotrebe dominantnog položaja i nenajavljeni uviđaj Komisije za zaštitu konkurencije, kao i o planovima i najavama Beogradske berze i Agencije za privredne registre.

Tokom 3 dana govornici na forumu biće kredibilni predstavnici Udruženja banaka Srbije, Beogradske berze, službe Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, Republičkog geodetskog zavoda, Pravnog fakulteta, Agencije za privredne registre kao i vodećih advokatskih kancelarija.

Ono što je povoljnost ovog foruma je fleksibilnost boravka svih učesnika i mogućnost prisustvovanja posebnim dnevnim celinama – baš onim koje im deluju najpotrebnije u poslovanju.

Pored svih korisnih i stručnih sadržaja ne treba zanemariti i ambijentalne prednosti koje nudi Premier Aqua i koje se podrazumevaju u savremenim kongresnim uslovima. Prava mera izbalansiranih aktivnosti uključuje i organizovane zajedničke večeri, pristup SPA sadržajima i bazenu kao i lokalne pogodnosti termalne banje Vrdnik.

Za članove Unije poslodavaca Srbije organizator je omogućio 10% popusta . Potrebno je da prilikom online prijave na stranici foruma u polju “Polju za napomenu” navedete da se prijavljujete kao član Unije poslodavaca Srbije.

Više informacija organizaciji i precizna satnica ovog korisnog stručnog skupa nalaze se ovde

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *