Seminar o zaštiti podataka o ličnosti

21. avgusta 2019. godine, počeo je da se primenjuje Zakon o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“, broj 87/2018).

Ovaj zakon je usklađen sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o ličnosti na nivou EU (GDPR), i propisuje obavezu svih privrednih subjekata, odnosno fizičkih ili pravnih lica koja obavljaju privrednu delatnost, bez obzira na njihov pravni oblik (uključujući i ortačko društvo ili udruženje koje redovno obavlja privrednu delatnost), da svoje poslovanje usklade sa njegovim odredbama. Za nepoštovanje odredaba Zakona predviđene su sankcije do 2 miliona dinara.

U želji da Vam pomognemo u ispunjavanju zakonske obaveze, zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će se 26. septembra 2019. godine, u Uniji poslodavaca Srbije, Ul. Stevana Markovića br. 8, u Beogradu, Zemun, održati jednodnevni seminar na ovu temu.

Seminar će držati renomirani predavači iz konsultantske kuće Ascaldera, u trajanju od 10.00 do 15.00 časova. Kotizacija za članove Unije poslodavaca Srbije iznosi 12.000 dinara, dok je za privredne subjekte koji nisu članovi Unije 15.000 dinara. Drugi učesnik iz iste kompanije/organizacije ima 20% popusta, a treći i svaki naredni 30% popusta.

Želja organizatora je da rešite nedoumice vezane za ovu oblast, te Vas molimo da unapred pripremite pitanja koja su od interesa za Vašu kompaniju kako biste dobili što preciznije odgovore.

Prijave možete poslati na e-mail adresu: f.malesevic@poslodavci.rs, do ponedeljka, 23. septembra 2019. godine. Napominjemo da je broj mesta ograničen.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona: 011/3160-248, kontakt osoba Svetlana Budimčević.

Koje teme će biti obrađivane na seminaru možete pogledati ovde 

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *