Savetnik za finansijsko upravljanje i kontrolu -Neferteta Pujić PR

Savetnik za FUK je agencija za konsultantske aktivnosti čija je primarna delatnost pružanje usluga javnom sektoru, tačnije izrada i ažuriranje dokumentacije za implementaciju sistema finansijskog upravljanja i kontrole.

Uz bogato radno iskustvo i u saradnji sa raznim organizacijama-korisnicima javnih sredstava, pružaju konsultantske usluge uz izradu i procenu rizičnih oblasti Plana integriteta i Lokalnog antikorupcijskog plana LAP. Renomirani predavači će Vam pomoći da unapredite svoje poslovanje i preduprediti rizične aktivnosti kroz programe stručnog usavršavanja.

Agenciju čini tim preduzetnica sa višegodišnjim konsultantskim iskustvom u saradnji sa javnim sektorom. Svojim radom i saradnji sa klijentima doprinose razvoju Evropskih integracija, , što za cilj ima unapređenje kvaliteta života svih građana Republike Srbije. Vizija agencije je da kontinuiranim ličnim usavršavanjem, profesionalnim i stručnim pristupom, pružaju kvalitetne konsultantske usluge i postanu pouzdani partner svojim klijentima.

U okviru poslovanja na raspolaganju je i in-house obuka na temu finansijskog upravljanja i kontrole, sa praktičnim primerima iz prakse stečenim višegodišnjim iskustvom.

Nakon višegodišnjeg praktičnog iskustva sa korisnicima javnih sredstava Republike Srbije, garantuju profesionalan i odgovoran pristup i saradnju. Stručni tim čine Prof. Dr. Snežana Maksimović i Diplomirani ekonomista Neferteta Pujić.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *