„Sava životno osiguranje” a.d.o. pouzdan je partner i Društvo koje omogućava sigurnost

„Sava životno osiguranje a.d.o. Beograd“  član je Osiguravajuće grupe SAVA (www.sava-re.si/en-si) koja je druga najveća osiguravajuća grupa u regionu Jugoistočne Evrope.

Kompanija je osnovana u decembru 2008. godine kao greenfield investicija.

Inovativnim pristupom poslovanju  teži da zauzme jedinstvenu poziciju na tržištu osiguranja Srbije. Prvi je osiguravač na srpskom tržištu koji je tradicionalno ugovaranje životnih osiguranja dopunio s uslugom online ugovaranja životnog osiguranja sa sopstvenom video-identifikacijom – eŽIVOT

Cilj je da unapređuje svoj položaj društveno odgovorne kompanije, da svoje proizvode i usluge razvija vodeći računa o doprinosu društvenom i ekonomskom napretku sredine u kojoj živimo.

Poslovanje bazira na sinergiji programskih, ljudskih, materijalnih i tehnoloških mogućnosti u okviru Sava Re Grupe ali sa sopstvenim razvojem vrednosti, ciljeva i besprimerne misije i vizije društva.

„Sava životno osiguranje” a.d.o. Beograd je sigurno društvo koje daje sigurnost pojedincu.

Poslovanje vidi kao svrsishodan i kontinuiran rast i razvoj, utemeljen na profesionalnosti svojih izvršilaca koji u partnerstvu sa drugima, poštujući propise i pravila struke, uvažavajući svoju zajednicu, žele osnažiti sigurnost pojedinca, ostvariti dobit i time odgovorno učestvovati u stvaranju sigurnog društva.

“Mi svoje klijente smatramo partnerima sa kojima želimo da zajedno rastemo i razvijamo se na obostrano zadovoljstvo”– Predsednik Izvršnog odbora “Sava životnog osiguranja a.d.o Beograd” Miloš Brusin.

Sava životno osiguranje a.d.o. Beograd u svom poslovanju nastoji da ostvari pozitivan uticaj na svoje radno i društveno okruženje, životnu sredinu i uslove u kojima svakodnevno funkcionišemo.

Ulaganje u zaposlene i izgradnja poverenja među zaposlenima s jedne strane i briga za lokalnu zajednicu, odnos prema poslovnim partnerima i svojim klijentima s druge strane, osnovni su principi na kojima zasnivamo svoje društveno odgovorno poslovanje.

Polazeći od zajedničkih vrednosti Unija poslodavaca Srbije i „Sava životno osiguranje” a.d.o. Beograd saradnju će graditi kroz poštovanje svakog pojedinca u društvu, uvažavanje lokalne zajednice, društvenu odgovornost i poštovanje propisa, dobrih poslovnih običaja, pravila struke i vlastitih načela poslovanja.

Detaljnije o programima Sava životnog osiguranja možete pročitati na sajtu – www.sava-zivot.rs

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *