Sastanak Sektora trgovine Unije poslodavaca Srbije

U prostorijama Unije poslodavaca Srbije dana 23. oktobra održan je sastanak predstavnika Sektora trgovine.
Sastanak je otvorio i istim predsedavao Duško Marjanović predsednik sektora, generalni direktor kompanije TIM 99, koji je ovom prilikom predstavio i plan rada sektora u narednom periodu i upoznao članove sa predloženim aktivnostima.

Ovo je ujedno bila prilika da se razmene iskustva kompanija iz sektora trgovine u proteklom periodu, naročito imajući u vidu izazove u poslovanju usled pandemije Covid 19. Prisutni su imali prilike da predstave neke od problema sa kojima se susreću, a koji će se u narednom periodu sistematizovati i dostaviti organima Unije na razmatranje.

Sastanku su prisustvovali i Aleksandar Radojičić iz kompanije ROX-BG, Radoslav Petrović – registrovani lobista, Dalibor Lazović iz kompanije Advant master time, Nebojša Đujić iz kompanije Mercator–S, Nikola Stevanović iz kompanije TIM 99, Igor De Safaria iz kompanije Invitto, Ivan Arnautović iz kompanije Delicatea, Ljuba Lović iz kompanija Jugoslavija Eko i Vinarija piano, Dušan Sinadinović iz kompanije Sinko plus, Slavko Sarić iz kompanije G3 SPIRITS i Aleksandar Stanković iz kompanije Podrum Pevac.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *