Sajam privrede ZRBIZNET

Poštovani članovi Unije poslodavaca Srbije uvaženi privrednici,obaveštavamo Vas da će se i ove godine organizovati sajam privrede u Zrenjaninu, u periodu od 20. do 22. septembra u hali sportova “Medison”, pod nazivom ZRBIZNET “Pokreni se!”. Organizatori sajma su Grad Zrenjanin, Unija poslodavaca Srbije – poslodavaci Zrenjanina, Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin.
Grad Zrenjanin i region Srednjobanatskog okruga, imaju izuzetno bogatu i dugu tradiciju u organizovanju privredno – turističkih manifestacija, te veoma uspešnu kulturnu i institucionalnu saradnju, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.
Sajam ZRBIZNET okupiće izlagače iz Srbije, ali i inostranstva.
U okviru  ZRBIZNET-a kompanije će imati mogućnost da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama, da se upoznaju sa institucijama koje pružaju podršku poslovanju i da se edukuju iz raznih oblasti.Ovim putem Vas pozivamo da uzmete učešće u našoj manifestaciji. U prilogu Vam dostavljamo Pozivno pismo sa svim informacijama, kao i Prijavu. Napominjemo, da je za učešće potrebno dostaviti popunjenu i potpisanu prijavu u štampanom formatu Uniji poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, na adresu Kralja Aleksandra I Karađorđevića br. 15/3, 23000 Zrenjanin. Dodatne informacije možete dobiti telefonom:  +381 (0) 63 893 26 83 (kontakt osoba Izabela Kiš).

Više o ovom događaju možete saznati preko sajta www.zrbiznet.rs

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *