Rota Consulting doo u Uniji poslodavaca Srbije

Sektor stručnih, naučnih i tehničkih delatnosti Unije poslodavaca Srbije od nedavno broji člana više. Rota Consulting doo predstavlja značajnu podršku sa  bogatim iskustvom iz oblasti finansijskih analiza,poreskih obračuna, izrada računovodstvenih izveštaja, poreskog savetovanja, biznis planiranja, procene vrednosti kapitala, kontinuiranog praćenja zakonodavnog okvira i ukupnih ekonomskih politika i kretanja na tržištu.

Od svog osnivanja Rota Consulting je postavila visoke standarde za svoje usluge koje su prilagođene potrebama svakog pojedinačnog klijenta. Uspešno sarađuju kako sa poslodavcima iz mikro, malih i srednjih preduzeća, tako i sa Velikim kompanijama i stranim investitorima. 

Ono što izdvaja Rota Consulting doo  je poverenje koje se gradi  sa svakim klijentom, a koje se bazira na poverljivosti, međusobnom uvažavanju i vrhunskim stručnim kadrom koji ima odgovor na sva pitanja vezana za finansijsko poslovanje privrednih subjekata.

Za trideset goina rada Rota consulting je dobila Povelju Kapetan Miša Anastasijević, i Jubilarnu nagradu Privredne komore Srbije, kao i bonitetnu izvrsnost AAA.

U firmi  se koriste vrhunski računovodstveni programi i to Pantheon i Microsoft Dynamics Navision.

U fokusu zajedničke saradnje biće nastavak inicijativa vezanih za reforme u poreskoj upravi, promene poreskog sistema, poreskih zakona i politike. Takođe, uvođenje sive ekonomije u legalne tokove i to kroz podsticajne mere i jačanje kontrolnih funkcija institucija, jedan je od prioriteta na kojima se godinama insistira.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *