Restoran “Pod lipom”

Uniji poslodavaca Srbije se pridružio još jedan član, restoran “Pod lipom”. Nalazi se u Beogradu, u blizini Sajma, pored tramvajskih šina, i okružen je poslovnim zgradama. Ovaj restoran je specijalizovan za tradicionalnu hranu, kao što su doručak, oštilj i gotova jela. Restoran radi od 9h do 20h časova svakog dana, osim nedelje kada je zatvoren.

Restoran “Pod lipom” osnovan je 2013. godine, i od tada je uspešno i postepeno se razvija. U njemu se služe autentični specijaliteti domaće kuhinje, pripremljeni sa pažnjom i kvalitetnim sastojcima. Kada uđete u restoran, dočekaće vas prijatna atmosfera i ljubazno osoblje koje će se pobrinuti da se osećate kao kod kuće.

Jedna od glavnih karakteristika ovog restorana je predivan ambijent, sa velikom baštom ispod lipe, koja pruža oazu mira i svežeg vazduha u samom srcu grada. Restoran je pogodan kako za poslovne ručkove i večere, tako i za porodična okupljanja ili romantične večere u dvoje.

U “Pod lipom” restoranu možete uživati u raznovrsnoj ponudi tradicionalnih jela. Ukoliko se nađete u blizini Sajma u Beogradu, preporučujemo vam da posetite restoran “Pod lipom” i uživate u ukusnoj hrani i opuštajućoj atmosferi.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *