RASPISAN JAVNI KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA U OBLASTI RAZVOJA INFORMACIONOG DRUŠTVA-IZRADA APLIKACIJA I ORGANIZOVANJE KONFERENCIJA

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisalo je Javni konkurs za dodelu sredstava za programe u oblasti razvoja informacionog društva u Republici Srbiji u 2018. godini.

Predmet konkursa je dodela sredstava u oblasti razvoja informacionog društva odnosno u oblasti izrada aplikacija za mobilne platforme u cilju postizanja bezbednosti dece na internetu i organizovanje regionalnih konferencija na temu razmene iskustva u oblasti podizanja nivoa digitalne pismenosti i digitalnih kompetencija.

Maksimalni iznos koji može biti odobren po predlogu programa za temu Izrada aplikacija za mobilne platforme u cilju postizanja bezbednosti dece na internetu je 2.000.000,00 dinara, a maksimalni iznos koji može biti odobren po predlogu programa za temu Organizovanje regionalnih konferencija na temu razmene iskustva u oblasti podizanja nivoa digitalne pismenosti i digitalnih kompetencija je 1.500.000,00 dinara.

Rok za podnošenje predloga programa je 27.07.2018.godine. Blagovremenim će se smatrati isključivo predlozi programa koji su podneti u navedenom roku.

Više informacija možete pročitati ovde

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *