Sveobuhvatna rešenja za industriju i trgovinu sa Quehenberger Logistics-om

Kompanija Quehenberger Logistics, kao kompletan logistički provajder i specijalista za holistička industrijska rešenja sa sedištem u Strasswalchen-u u Austriji, zapošljava 2.900 radnika na 81 lokaciji u 18 zemalja centralne i istočne Evrope. Na tržištu Srbije posluju već 25 godina, pri čemu su prošli kroz različite organizaciono vlasničke transformacije, tako da od 2011. godine funkcionišu i posluju pod nazivom Quehenberger Logistiscs SRB d.o.o.

Sedište i skladišni logistički prostor kompanije Quehenberger Logistics SRB, nalaze se u novoizgrađenom logističkom centru KLP u Šimanovcima. Objekat se nalazi na atraktivnoj lokaciji uz auto-put E70, čime je omogućen direktan, brz i jednostav prilaz teretnim prevoznim sredstvima koji gravitiraju zapadnom ulazu u Beograd.

Pored navedene lokacije sedište kompanije posluje još i u Novom Sadu u neposrednoj blizini carinske zone Novi Sad, gde pružaju kompletne logističke usluge vezane za regionalne zahteve klijenata.

Quehenberger pruža sve logističke usluge klijentima pokrivajući potrebe različitih privrednih i trgovinskih sektora (tekstilna, gumna, građevinska, automobilska industrija…).

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnom znanju o najrazvijenijim granama privrede, upoznati su sa specifičnim potrebama klijenata i uvek su spremni da nađu adekvatno rešenje. Uz podršku softverskih sistema visokih performansi u prilici su da ponude kvalitetan koncept  za odgovarajuću privrednu granu.

Tržište Srbije kao vrlo bitna karika u zaokruženom konceptu logističkih projekata, pokazalo je u veoma kratkom roku odlične rezultate i potencijale za dalje širenje, što će svakako omogućiti i novi kapaciteti skladišnog i poslovnog prostora. Nova i savremena tehnološka rešenja skladišno logističkog centra, kao i neposredna blizina industrijske privredne zone, omogućavaju kompaniji brzu i adekvatnu implementaciju logističkih procesa u proizvodne procese njihovih klijenta, čime proizvodi dobijaju jednu novu dodatnu vrednost kroz kvalitet pruženih usluga.

Kroz planske analize i razvojne pravce napravljene za naredni vremenski period, u Srbiji se razmišlja o daljem proširenju kapaciteta koji bi ispratili trendove rasta produktivnosti kompanije.

U okviru zajeničke saradnje radićemo na jačanju domaće transportne privrede, principa konkurentnosti, bezbednosti, usaglašavanju sa aktima i praksom EU, stvaranju uslova za uvođenje novih tehnologija i podizanje nivoa kvaliteta usluga.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *