Promocija novih finansijskih instrumenata EU

Promocija novih finansijskih instrumenta Evropske unije za mikro, mala i srednja preduzeća (MMSP) koji su dostupni u regionu kroz Investicioni okvir za zapadni Balkan (WBIF), biće glavna tema regionalnog događaja “Open4Business – Made in the Western Balkans – Supported by the EU” koji se održava 05. oktobra sa početkom od 09:00 časova, u prostorijama Privredne komore Srbije (Resavska 13-15).

Svrha događaja je upoznavanje i informisanje mikro, malih i srednjih preduzeća o prilikama koje nudi Investicioni okvir za Zapadni Balkan (WBIF). Prva sesija namenjena je informisanju o tome kako pristupiti programima finansiranja, grantovima, tehničkoj asistenciji i savetodavnim uslugama koje su dostupne kroz WBIF i finansirane od strane Evropske Unije.

Nakon prve sesije koja se uživo održava u Skoplju, sa prenosom u sali 1 Privredne komore Srbije, svi prisutni će imati priliku da učestvuju na sastancima sa prisutnim predstvnicima lokalnih banaka koje sprovode programe WBIF-a

Registraciju za događaj, kao i zakazivanje sastanaka, možete izvršiti putem B2Match platforme, klikom na link: Open4Business: Made in the Western Balkans, Supported by the European Union.

U nadi da ćete biti zainteresovani za ovaj događaj očekujemo vas u prostorijama Privredne komore Srbije (Sala 1). Detaljnu agendu i satnicu možete pronaći klikom na sledeći link i pozivno pismo putem sledećeg linka. Za više informacija možete nas kontaktirati putem mejl adrese: zapadnibalkan@pks.rs ili putem broja telefona +381 64 60 93 572.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *