Poziv za učešće na okruglom stolu “Bezbednost saobraćaja u javnom prevozu”

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da učestvujete na okruglom stolu na temu „Bezbednost saobraćaja u javnom prevozu“ koji Unija poslodavaca Srbije organizuje u saradnji sa Saobraćajnim fakultetom Univerziteta u Beogradu i Katedrom za bezbednost saobraćaja i drumskih vozila.

Okrugli sto će se održati 14. novembra 2019.godine, sa početkom u 9:30 časova, na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Voždovac, Vojvode Stepe 305, u svečanoj sali (128/1).

Cilj je da se, sa stručnog aspekta, identifikuju i analiziraju problemi bezbednosti saobraćaja u javnom prevozu putnika i zauzmu stavovi o mogućim rešenjima uočenih problema,  a biće obrađivane teme koje se odnose na bezbednost saobraćaja privrednih vozila, uticaju ekonomski održivog poslovanja na bezbednost saobraćaja u sektoru drumskog transporta, uticaju edukacije i stručnosti zaposlenih u transportnim kompanijama na bezbednost saobraćaja, kao i o bezbednosti dece i učenika u prevozu putnika drumskim saobraćajem.

Na kraju okruglog stola će biti zauzeti stručni stavovi i preporuke koji će predstavljati osnov za dalje delovanje u cilju zajedničkog unapređenja bezbednosti saobraćaja u javnom prevozu putnika, podizanja nivoa i kvaliteta usluga i osnov za ostvarivanje neophodnih prava.

Učešće možete prijaviti putem emaila n.markovic@sf.bg.ac.rs ili telefona na broj 064 6356 777. Kontakt osoba asis.Nenad Marković dipl.inž.saobr.

Više informacija možete pročitati ovde

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *