Potpisan protokol o saradnji sa Megatrend Univerzitetom

Jedan od važnih rezultata rada Unije poslodavaca Srbije, jeste i potpisivanje Sporazuma o saradnji sa Univerzitetom Megatrend. U skladu sa obostranim zajedničkim ciljevima, a kako bi se unapredili mehanizmi kojima se omogućava da obrazovni sistem prati potrebe privrede i konstatno mu se prilagođava, potpisnici su se saglasili o neophodnosti daljeg razvoja modela saradnje sa ciljem međusobnog razumevanja, podrške i  kontinuirane komunikacije.

U skladu sa zajedničkim ciljevima koji se odnose na  unapređenje obrazovanih politika uz međusobni transfer znanja,  praćenje i podršku pozitivnim kretanjima na tržištu rada, Unija poslodavaca Srbija i Univerzitet Megatrend sprovodiće zajedničke aktivnosti i programe promovisanja obrazovanja i boljih mogućnosti za sticanje praktičnih znanja i zapošljavanja mladih u Republici Srbiji.

Svečanom potpisivanju Sporazuma o saradnji pored Miloša Nenezića, predsednika Unije poslodavaca Srbije, Miće Jovanovića, predsednika Megatrend Univerziteta, Prof. dr Miodraga Jevtića, rektora Univerziteta, učešće su uzeli i brojni profesori, saradnici kao i studenti.

 

 

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *