Potpisan Memorandum o razumevanju između Unije poslodavaca Srbije i Korejske agencije za promociju trgovine i investicija

Nakon 5. sednice Predsedništva Unije poslodavaca Srbije potpisan je Memorandum o razumevanju između ove organizacije i Korejske agencije za promociju trgovine i investicija (KOTRA).

Memorandum o razumevanju ima za cilj uspostavljanje, razvoja i jačanja saradnje u oblasti ekonomskog razvoja, i to – pružanje i razmenu informacija, istraživanje tržišta, podršku  komercijalnim aktivnostima, uključivanje Korejskih kompanija kao članova organa Unije poslodavaca Srbije i drugih uzajamnih  koristi.

U ime Unije poslodavaca Srbije Memorandum je potpisao  godpodin Miloš Nenezić, predsednik Unije, dok je u ime Korejske agencije za promociju trgovine i investicija potpisnik bio gospodin Sunggi Lee, generalni direktor.

Potpisivanju Memoranduma je prisustvovao i prof.dr. Miodrag Jevtić, rektor Megatrend Univerziteta sa uvaženim kolegama, kao i članovi Predsedništva Unije poslodavaca Srbije.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *