Poslodavci za poslodavce

„Poslodavci za poslodavce“ ima za cilj da potpuno besplatno umreži poslodavce, ojača njihove veze, pokaže snagu solidarnosti i značaj udruživanja i povezivanja privrednika oko zajedničkih interesa.

Svaki član Unije poslodavaca Srbije ima mogućnost da  potpuno besplatno, ostalim poslodavcima (i/ili njihovim zaposlenima) ponudi popust na proizvode ili usluge iz svog asortimana. Pri tom, odluku o visini popusta, roku važenja i asortimanu na koji se isti odnosi, donosi sam član.

Za učešće je potrebno da poslodavac osmisli svoju ponudu na način da nudi specijalne popuste i povoljnosti isključivo za članove Unije poslodavaca Srbije  i da se ta ponuda razlikuje od uobičajenih ponuda i popusta koje preduzeće nudi ostalim klijentima. Na ovaj način bi poslodavci mogli bolje da se  predstave drugim poslodavcima, kao i da iskoriste povoljne ponude koje nude drugi poslodavci.

Ukoliko imate ideju kakvu biste ponudu plasirali za naše poslodavce ili njihove zaposlene, budite slobodni da predlog ponude pošaljete na d.jovanovic@poslodavci.rs. Ponude bi bile vidljive svim poslodavcima jer bi se na nedeljnom ili mesečnom nivou (u zavisnosti od potrebe) slale svima na  mejl sa obaveštenjima o aktuelnim ponudama, kao i na web stranici Unije.

  • Ponudite poslodavcima svoje proizvode ili usluge po posebnim uslovima.
  • Omogućite veću vidljivost vaših proizvoda.
  • Obezbedite nove klijente.
  • Predstavite  se , povežite se i  proširite  listu svojih saradnika

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *