Posebne pogodnosti za članove Unije poslodavaca Srbije

Obaveštavamo vas da jedna od naših članica – poslovni sistem Đuro Salaj AD, ove godine proslavlja jubilarnih sedamdeset godina postojanja. U to ime, kao našim članicama obezbedili su vam posebne pogodnosti.

U okviru poslovnog sistema Đuro Salaj već sedamdeset godina škola jezika se izdvaja kvalitetom nastave i raznovrsnom ponudom kurseva stranih jezika. Ova škola je dobro poznata po opštim kursevima jezika, ali i po specijalizovanim, kao što su pripreme za polaganje Cambrigde ispita, ispita za računovođe na engleskom jeziku (ACCA, ICFE), GOETHE ispita na nemačkom jeziku, i mnogih drugih. Pored svih kurseva koje imaju u ponudi, u mogućnosti su da organizuju specijalizovani tip nastave prema vašim potrebama.

Važno je napomenuti da su im programi za kurseve engleskog i nemačkog jezika akreditovani od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Kredibilitet ove škole se ogleda u saradnjama i izvođenju nastave u prestižnim institucijama, poput Narodne banke Srbije, GO Savski venac, Yuta, Fiat, i drugi. Iz godine u godinu nastoje da održe svoju tradiciju poslovanja, a sa druge strane prate korak sa najmodernijim načinima izvođenja nastave.

Za sve članice Unije poslodavaca obezbedili su popust od 20% na grupnu i poluindividualnu nastavu, kao i 10% popusta na individualnu nastavu.

Kontakt: Mail adresa: djurosalajjezici@yahoo.com

Brojevi telefona: Jelena Bogosavljević, organizator 063/427548, Ivana Arsić, organizator 063/374666

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *