Popust za članove Unije poslodavaca Srbije na novu uslugu AltTab servis

Poslovi.infostud, naš član, na tržište je uveo novu uslugu AltTab servis.

Ako vam je poznat scenario neadekvatnih IT prijava, teškog uspostavljanja kontakta sa IT kandidatima, ali i deficit kvalitetnog IT kadra, verujemo da će vas obradovati usluga AltTab, osmišljena samo za potrebe IT industrije.

AltTab servis predstavlja akumulirano znanje o domaćem IT tržištu. Ova platforma predstavlja ekskluzivnu bazu od preko 2000 IT kandidata spremnih na karijerne promene. AltTab servis je namenjen za zapošljavanje kandidata u Srbiji. Pored medior kandidata koji imaju minimum 2 godine radnog iskustva, bazi je pristupilo i 1400 kandidata koji broje 5 ili više godina u IT branši.

Neke od najzastupljenijih tehnologija u bazi:

JavaScript 923 kandidata

PHP 666 kandidata

C# 562 kandidata

SQL 1034 kandidata

Java, .NET, React, C++…

Pristup ovoj bazi vam omogućava da detaljno upoznate kandidate, saznate na kakvim projektima su radili i koji benefiti su im važni, što vam omogućava da odmah procenite koliko ste kompatibilni.

Poslodavci koji su koristili ovaj servis okarakterisali su ga kao inovativan, brz i efikasan kanal za privlačenje pasivnih kandidata.

Redovna cena od 18.000 rsd + PDV omogućava pristup ovoj bazi u trajanju od mesec i u tom periodu imate mogućnost da kontaktirate neograničeni broj kandidata koji odgovaraju vašim traženim kriterijumima.

Za članove Unije poslodavaca je obezbeđen popust od 10%.

Ukoliko želite da dobijete više informacija o ovoj usluzi, možete kontaktirati Branislavu Subotin, e-mail: branislava.subotin@helloworld.rs, tel: +381 24 41 55 659, mob: +381 69 69 36 34 ili možete posetiti sajt i kliknuti na Želim više informacija, pa ćete biti kontaktirani.

 

Prilikom kontaktiranja naglasiti da ste član Unije poslodavaca.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *