Agencija za komunikacije Parola – Ljudi od reči

Agencija za komunikacije Parola je pravi predstavnik firme koja se bavi poslovima iz oblasti marketinga, PR-a i medija. Imajući u vidu da ove industrije u Republici Srbiji predstavljaju značajne poslodavce po broju zaposlenih kao i da istovremeno značajno doprinose razvoju, rastu i produktivnosti svih industrija kojima pružaju svoje usluge, veoma je važno dalje jačanje ovog sektora.

Parola predstavlja agenciju u kojoj za svoje klijente rade isključivo dokazani profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem. Kroz svoj rad agencija pruža maksimalnu posvećenost, gde umesto odnosa klijent-agencija gaje odnos partnerstva i zajedničkog uspeha.

Branislava Milunov, direktor

U svojoj bogatoj ponudi Parola nudi usluge odnosa s medijima, strategije komunikacije, korporativni i lični PR, podršku u kriznim situacijama, podršku događajima kao i podršku prilikom korporativnog izdavaštva koja obuhvata celokupan proces od koncepta do dizajna. U okviru njihovih usluga važno je istaći da nude i edukacije iz oblasti veština lepog i razumljivog pisanja, tehnika javnog nastupa i dr.

Jedinstvena odlika agencije jeste to što njihova ponuda nije šablon već se svakom događaju i klijentu prilazi na poseban način kako bi se došlo do adekvatnog rešenja.

Kroz svoje projekte i rad Parola je ukazala i na značaj socijalne ekonomije što je od posebne važnosti za dalji održivi rast i razvoj društva i zajednice. Zajedničkim snagama Unija poslodavaca Srbije i agencija za komunikacije Parola, osim iz oblasti marketinga i medija, svoje aktivnosti usmeriće i na podršku i podsticanje društveno odgovornog poslovanja.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *