OTVOREN KONKURS ZA NAGRADU ZA KORPORATIVNO VOLONTIRANJE

Forum za odgovorno poslovanje poziva kompanije da se prijave za najbolji volonterski program zaposlenih

Beograd 17. oktobar 2017. – Forum za odgovorno poslovanje i Smart Kolektiv, šesti put zaredom, raspisuju godišnji konkurs za dodelu Nagrade za Korporativno volontiranje 2017, namenjen svim kompanijama koje su u prethodnih godinu dana uključivale svoje zaposlene u podršku zajednici, stavljajući na raspolaganje njihova znanja, veštine i vreme.

Nagrada se dodeljuje za sledeće kategorije: najbolji volonterski program, najuspešnije partnerstvo u lokalnoj zajednici, razvoj zaposlenih, skill based volontiranje, pružanje pro bono usluga, najbolju volontersku akciju i posebno priznanje biće dodeljeno malim preduzećima koja neguju kulturu uključivanja zaposlenih u podršku lokalnoj zajednici.

O dobitnicima nagrade odlučivaće žiri sastavljen od predstavnika državnih institucija, kompanija, nevladinih i međunarodnih organizacija. Nagrade će biti uručene na svečanosti u decembru 2017. godine.

Nagrada za korporativno volontiranje uspostavljena je 2011. godine u saradnji sa međunarodnim partnerima CSR Europe i BITC u sklopu obeležavanja evropske godine volontiranja, kao deo šire inicijative koja je realizovana u 23 evropske zemlje.

Konkurs je otvoren do 16. novembra 2017. Informacije o uslovima učešća i prijavni formular možete pronaći na OVOM linku.

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *